backuphellas how it worksΠώς λειτουργεί η εφαρμογή;

1ο Βήμα backuphellas data-collection
Συλλογή Δεδομένων
Γίνεται συλλογή των δεδομένων που πρόκειται να γίνουν backup. Η διαδικασία ξεκινάει αυτόματα την ώρα... Περισσότερα
που εμείς έχουμε ορίσει. Tα δεδομένα που θα συλλεχθούν, η ώρα αλλά και η ημέρα που θα ξεκινήσει η διαδικασία ορίζονται από τις ρυθμίσεις που έχουμε κάνει στο Backup Set.
2ο Βήμα backuphellas data-compare
Σύγκριση Δεδομένων
Στη συνέχεια γίνεται σύγκριση των δεδομένων, ώστε να γίνει μεταφορά μόνο των αλλαγών. Με αυτό τον τρόπο εξοικονομούμε... Περισσότερα
χρόνο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του BackUp και μειώνουμε την κίνηση δεδομένων στο Internet. Η διαδικασία υλοποιείται με την χρήση τεχνολογίας Delta.
3ο Βήμα backuphellas data-collection
Κρυπτογράφηση
Τα δεδομένα συμπιέζονται ώστε να μειωθεί ο όγκος τους, ενώ ταυτόχρονα κρυπτογραφούνται με αλγόριθμο... Περισσότερα
256bit AES. Η κρυπτογράφηση γίνεται τοπικά στον Η/Υ ή στον Server που βρίσκεται εγκατεστημένη η εφαρμογή. Το κλειδί κρυπτογράφησης είναι μοναδικό και το γνωρίζετε μόνο εσείς.
4ο Βήμα backuphellas data-exchange
Αποστολή Δεδομένων
Γίνεται αποστολή του κρυπτογραφημένου αρχείου BackUp, προς τον αποθηκευτικό χώρο που εσείς επιθυμείτε... Περισσότερα
Ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να βρίσκεται, είτε τοπικά (σε εξωτερικό σκληρό δίσκο) είτε online στο Cloud (σε Datacenter). Η αποστολή των δεδομένων γίνεται μέσω ασφαλούς καναλιού 2048bit SSL.
5ο Βήμα backuphellas data-check
Έλεγχος Δεδομένων
Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία αποστολής, γίνεται έλεγχος για την ορθότητά της. Αν κάποιο αρχείο δεν έχει μεταφερθεί σωστά... Περισσότερα
γίνεται εκ νέου προσπάθεια αποστολής του συγκεκριμένου αρχείου. Δημιουργείται η ιστορικότητα των εκδόσεων των αρχείων (file versioning) την οποία έχετε ορίσει.
6ο Βήμα backuphellas data-collection
Αποστολή Αναφοράς
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, λαμβάνετε στο email σας πλήρη ενημέρωση για την εξέλιξή της... Περισσότερα
Το θέμα του email, μας ενημερώνει για την κατάσταση του BackUp (Succesful, Warn, Fail, Missed). Σε περίπτωση σφάλματος, μπορείτε να κάνετε απλά απάντηση στο email για να το λάβει το τεχνικό μας τμήμα.
backuphellas data-center

Συνεργαζόμενα Datacenter

Τα Datacenter που συνεργάζεται η BackUpHELLAS™ πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας ώστε να είστε σίγουροι ότι τα δεδομένα σας θα βρίσκονται πάντα διαθέσιμα και ασφαλή.

Τεχνολογία Delta;
In-file Delta Technology

Τα αρχεία Delta χρησιμοποιούνται για να αποθηκεύονται όλες οι αλλαγές που κάνετε σε όλα τα αρχεία που παίρνετε backup. Έτσι η εφαρμογή δεν χρειάζεται να δημιουργεί και να αποθηκεύει ένα πλήρες σετ αντιγράφων αρχείων κάθε μέρα, αλλά παίρνει backup μονάχα τις αλλαγές που έγιναν.

Παράδειγμα

Μπορεί να θέλετε να επαναφέρετε τις λογιστικές εγγραφές σας όπως ήταν χθες, την περασμένη εβδομάδα ή τον περασμένο μήνα, ανάλογα με το πότε παρουσιάστηκε το σφάλμα.
Το λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες των αρχείων Delta για να ανακτήσει τα αρχεία σας, όπως ήταν κατά την ημερομηνία που θα επιλέξετε.

1. Σύγκριση του νέου αρχείου με αυτό που υπάρχει ήδη

2. Δημιουργία αρχείων Delta με τις διαφορές των αρχείων

3. Συμπίεση και κρυπτογράφηση των αρχείων

4. Αποστολή και αποθήκευση των τελικών αρχείωνπου έχετε επιλέξει

Συχνές ερωτήσεις

 • Απαιτούνται τεχνικές γνώσεις για τη διαχείριση της εφαρμογής;

  Όχι! Με μερικά μόνο κλικ, σε ελάχιστο χρόνο, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας, να ανακτήσετε αρχεία ή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος, έχοντας μόνο τις βασικές γνώσεις του λειτουργικού σας συστήματος.

  Η λύση BackUpHELLAS™ είναι απόλυτα αυτοματοποιημένη, ενώ η ενημέρωση της γίνεται επίσης αυτόματα χάρη στη λειτουργία AutoUpgrade.

  Επιπλέον, αν χρειαστείτε βοήθεια, μπορείτε να συμβουλευτείτε τους Οδηγούς Χρήσης που θα βρείτε στο μενού Βοήθεια της σελίδας μας.

 • Ποιες γλώσσες υποστηρίζει η εφαρμογή;

  Σήμερα, οι εφαρμογές BackUp της εταιρείας μας υποστηρίζουν τρεις γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά.

  Στα άμεσα σχέδια της BackUpHellasTM είναι η έκδοση των εφαρμογών σε περισσότερες γλώσσες της Ε.Ε. ώστε να μπορούν να διευκολύνονται όσο το δυνατόν περισσότεροι χρήστες.

 • Πώς λειτουργεί η εφαρμογή;

  Οι εφαρμογές της BackUpHELLASTM και η τεχνολογία Delta αναλαμβάνουν την αυτόματη On-Line δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, αποθηκεύοντας τα αρχεία σας σε ασφαλές data center.

  Η διαδικασία που ακολουθεί η εφαρμογή αποτελείται από έξι βήματα. Ξεκινά με την συλλογή των δεδομένων και τη σύγκρισή τους, προχωρά στην συμπίεση και την κρυπτογράφησή τους και τέλος στην αποστολή και αποθήκευση των αρχείων. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με έναν τελικό έλεγχο των δεδομένων για να βεβαιωθεί η ορθότητά τους.

  Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, αποστέλλεται στον χρήστη μία αναφορά σχετικά με την εξέλιξή της.

  Όποιο Λειτουργικό σύστημα ή πλατφόρμα δεδομένων και αν χρησιμοποιείτε, μπορούμε να σας υποστηρίξουμε.

 • Πώς μπορώ να ενημερώνομαι για την εξέλιξη του backup;

  Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια για το αν η διαδικασία BackUp ολοκληρώθηκε επιτυχώς ή κάτι πήγε στραβά.

  Με καθημερινή ενημέρωση στο email σας θα έχετε πάντα πλήρη αναφορά για την εξέλιξη της διαδικασίας ή για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

  Η εφαρμογή της BackUpHellasTM σας ενημερώνει για όλες τις διεργασίες που εκτελεί, ακόμη και για προγραμματισμένα backup που δεν πραγματοποιήθηκαν.

 • Πόσο ασφαλής είναι η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μέσω internet;

  Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται κρυπτογραφημμένα, με απόλυτη ασφάλεια, έξω από τις δικές σας εγκαταστάσεις.

  Χρησιμοποιούνται σύγχρονοι μέθοδοι κρυπτογράφησης στρατιωτικών προδιαγραφών, τις οποίες εμπιστεύονται δεκάδες τράπεζες για να ικανοποιήσουν την ανάγκη των πολλαπλών επιπέδων ασφαλείας που απαιτούνται για τη λειτουργία τους.

  Όλα σας τα δεδομένα κρυπτογραφούνται με αλγόριθμο 256bit AES. Η κρυπτογράφηση γίνεται τοπικά στον Η/Υ ή στον Server που βρίσκεται εγκατεστημένη η εφαρμογή.

  Ταυτόχρονα, τα δεδομένα συμπιέζονται ώστε να μειωθεί ο όγκος τους (η συμπίεση μπορεί να φτάσεις έως 80%).

  Στη συνέχεια αποστέλλονται και αποθηκεύονται στους BackUpHELLAS™ Servers διαμέσου ασφαλούς SSL καναλιού.

 • Τι είναι η Συνεχής Προστασία Δεδομένων (CDP);

  Η λειτουργία αυτή παίρνει backup τις αλλαγές των αρχείων σε πραγματικό χρόνο. Κάθε φορά που ο χρήστης αποθηκεύει τις αλλαγές που πραγματοποίησε, η εφαρμογή backup δημιουργεί ένα αντίγραφο των αλλαγών που έγιναν.

  Με αυτό το τρόπο, υπάρχει ένα αντίγραφο για κάθε αλλαγή που έχει αποθηκεύσει ο χρήστης. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη ή στον διαχειριστή του συστήματος να επαναφέρει ένα αρχείο σε οποιαδήποτε προηγούμενη κατάσταση.

 • Τι είναι η Ιστορικότητα αρχείων;

  Οι εφαρμογές της BackUpHELLAS™ διατηρούν τις αλλαγές που έχετε κάνει στα αρχεία σας βάση της ημερομηνίας τροποποίησης τους. Έτσι πολύ εύκολα μπορείτε να επαναφέρετε τα αρχεία ή τους φακέλους που επιθυμείτε σε μια προηγούμενη ημερομηνία.

 • Πώς λειτουργεί η τεχνολογία Delta;

  Τα αρχεία που στέλνονται στον server, συγκρίνονται με τα αρχεία που ήδη υπάρχουν σε backup. Ό,τι διαφορές βρεθούν, αποθηκεύονται σε ένα αρχείο Delta ώστε να γίνουν backup μόνο οι αλλαγές.

  Τα Delta αρχεία χρησιμοποιούνται για να αποθηκεύονται όλες οι αλλαγές που κάνετε σε όλα τα αρχεία που παίρνετε backup, έτσι η εφαρμογή δεν χρειάζεται να δημιουργεί και να αποθηκεύει ένα πλήρες σετ αντιγράφων κάθε μέρα, αλλά παίρνει backup μονάχα τις αλλαγές.

  Με αυτό τον τρόπο η εφαρμογή θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες των αρχείων Delta για να ανακτήσει τα αρχεία σας, όπως ήταν σε οποιαδήποτε ημερομηνία επιλέξετε.

 • Τι διαφορά έχει ο Προορισμός Αποθήκευσης από το Κοινό Σύστημα Αποθήκευσης;

  Προορισμός Αποθήκευσης είναι όταν επιλέγουμε μία και μόνο τοποθεσία όπου θα αποθηκεύονται τα backup μας.

  ένα Κοινό Σύστημα Αποθήκευσης ωστόσο, αποτελείται από περισσότερους από έναν προορισμούς αποθήκευσης. Αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα των αντιγράφων ασφαλείας μπορούν να σε όλους τους προορισμούς του Συστήματος Αποθήκευσης.

  Συνιστούμε οι προορισμοί αποθήκευσης που εισάγετε σε ένα Κοινό Σύστημα Αποθήκευσης να είναι του ίδιου τύπου (πχ μόνο Cloud ή μόνο τοπικά).

 • Τι είναι η Διαδοχική και η Ταυτόχρονη λειτουργία backup;

  Είναι δύο μέθοδοι αποστολής των δεδομένων στους προορισμούς αποθήκευσης (θα δούμε αυτή την επιλογή όταν επιλέγουμε το κοινό Σύστημα Αποθήκευσης).

  Στη Διαδοχική λειτουργία, τα δεδομένα στέλνονται σε κάθε προορισμό ξεχωριστά. Πρώτα θα σταλθούν στον πρώτο προορισμό που έχουμε επιλέξει και μόλις ολοκληρωθεί η αποστολή, θα αποστείλει τα υπόλοιπα στον επόμενο. Το backup σε Διαδοχική λειτουργία χρειάζεται περισότερο χρόνο για να ολοκληρωθεί αλλά χρησιμοποιεί λιγότερους πόρους του συστήματος (πχ. μνήμη, cpu, bandwidth κλπ)

  Στην Ταυτόχρονη λειτουργία, τα δεδομένα στέλνονται ταυτόχρονα σε όλους τους προορισμούς αποθήκευσης που έχουμε ορίσει. Με αυτό τον τρόπο, το backup ολοκληρώνεται πιο σύντομα από ότι με την παραπάνω μέθοδο αλλά καταναλώνει περισσότερους πόρους.

 • Πώς ενεργοποιείται η Lite ή Pro έκδοση μετά τις 30 ημέρες;

  Αν σας άρεσε η εφαρμογή μας και επιθυμείτε να προχωρήσετε στην αγορά μίας πλήρους έκδοσης, αρκεί να μας τηλεφωνήσετε στο 211 800 9727 για να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αγοράς της εφαρμογής.

  Μόλις καταβάλετε το ποσό για την εφαρμογή που επιθυμείτε, θα κάνουμε την αναβάθμιση του πακέτου σας από Demo στην επιθυμητή έκδοση.

  Φυσικά, τα backup και οι ρυθμίσεις που κάνατε στην Demo έκδοση δεν θα χαθούν μετά την αναβάθμιση.

Δοκιμάστε δωρεάν την πλήρη έκδοση για 30 ημέρες Λήψη
Με κάθε δοκιμαστικό χρήστη προσφέρεται χώρος αποθήκευσης για BackUp 5GB

Φόρμα Επικοινωνίας

Για οποιαδήποτε απορία στείλτε μας ένα μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο

Άκυρη εισαγωγή ονόματος
Άκυρη εισαγωγή email
Άκυρη εισαγωγή τηλεφώνου
Άκυρη εισαγωγή μηνύματος
Πρέπει να αποδεχτείτε την πολιτική απορρήτου
Δεν επιλέξατε το reCaptcha (Δεν είμαι robot)
Για λόγους συμμόρφωσης με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ – GDPR) 2016/679 θα σας αποσταλεί αντίγραφο του μηνύματος στο προσωπικό σας Email.