backuphellas how it worksΠώς λειτουργεί η εφαρμογή;

1Συλλογή δεδομένων
Γίνεται συλλογή των δεδομένων που έχουμε δηλώσει και θέλουμε να παίρνουμε BackUp. Η διαδικασία ξεκινάει αυτόματα την ώρα που εμείς έχουμε ορίσει.
2Σύγκριση Δεδομένων
Στη συνέχεια γίνεται σύγκριση των δεδομένων, ώστε να γίνει μεταφορά μόνο των αλλαγών.
Με αυτό τον τρόπο εξοικονομούμε χρόνο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του BackUp και μειώνουμε την κίνηση δεδομένων στο Internet. Η διαδικασία υλοποιείται με την χρήση τεχνολογίας Delta.
3Συμπίεση - Κρυπτογράφηση
zipped folder
Ξεκινάει η διαδικασία συμπίεσης ώστε να μειωθεί ο όγκος των δεδομένων (η συμπίεση μπορεί να φτάσει έως 80%). Ταυτόχρονα τα δεδομένα σας κρυπτογραφούνται με αλγόριθμο 256bit AES. Η κρυπτογράφηση γίνεται τοπικά στον Η/Υ ή στον Server που βρίσκεται εγκατεστημένη η εφαρμογή.
Το κλειδί κρυπτογράφησης είναι μοναδικό και το γνωρίζετε μόνο εσείς.
zipped folder
4Αποστολή Δεδομένων
Γίνεται αποστολή του κρυπτογραφημένου αρχείου BackUp, προς τον αποθηκευτικό χώρο που εσείς επιθυμείτε. Ο αποθηκευτικός χώρος μπορει να βρισκεται, είτε τοπικά (σε εξωτερικό σκληρό δίσκο) είτε online στο Cloud (σε Datacenter).
Η αποστολή των δεδομένων γίνεται μέσω ασφαλούς καναλιού 2048bit SSL.
5Συνεργαζόμενα Datacenter
Τα Datacenter που συνεργάζεται η BackUpHELLAS™ πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας ώστε να είστε σίγουροι ότι τα δεδομένα σας θα βρίσκονται πάντα διαθέσιμα και ασφαλή.
6Έλεγχος Δεδομένων
Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία αποστολής, γίνεται έλεγχος για την ορθότητά της. Αν για οποιοδήποτε λόγο, κάποιο από τα αρχεία σας δεν έχει μεταφερθεί σωστά, γίνεται εκ νέου προσπάθεια αποστολής του συγκεκριμένου αρχείου.
Δημιουργείται η ιστορικότητα των εκδόσεων των αρχείων (file versioning) την οποία έχετε ορίσει.
7Αποστολή Αναφοράς
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας BackUp, λαμβάνετε στο email σας πλήρη ενημέρωση για την εξέλιξή της. Το θέμα του email, μας ενημερώνει για την κατάσταση του BackUp (Succesful, Warn, Fail, Missed). Σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα μπορείτε να κάνετε απλά απάντηση στο email, για να το λάβει το τεχνικό μας τμήμα.
Τεχνολογία Delta;
In-file delta technology
  1. Σύγκριση του αρχείου που στέλνει με το αρχείο που ήδη υπάρχει
  2. Αποστολή μόνο των διαφορών
  3. Συμπίεση και κρυπτογράφηση και έπειτα αποστολή και αποθήκευση

Τα Delta αρχεία χρησιμοποιούνται για να αποθηκεύονται όλες οι αλλαγές που κάνετε σε όλα τα αρχεία που παίρνετε backup, έτσι η εφαρμογή δεν χρειάζεται να δημιουργεί και να αποθηκεύει ένα πλήρες σετ αντιγράφων αρχείων κάθε μέρα, αλλά παίρνει backup μονάχα τις αλλαγές που έγιναν.

Μπορεί να θέλετε να επαναφέρετε τις λογιστικές εγγραφές σας, όπως ήταν, για παράδειγμα, χθες, την περασμένη εβδομάδα ή τον περασμένο μήνα, ανάλογα με το πότε παρουσιάστηκε το σφάλμα.

Το λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες των αρχείων Delta για να ανακτήσει τα αρχεία σας, όπως ήταν κατά την ημερομηνία που θα επιλέξετε.

in-file delta technology

Συχνές ερωτήσεις

Απαιτούνται τεχνικές γνώσεις για τη διαχείριση της λύσης από το χρήστη;

Όχι! Με μερικά μόνο κλικ, σε ελάχιστο χρόνο, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας, να ανακτήσετε αρχεία ή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος, έχοντας μόνο τις βασικές γνώσεις του λειτουργικού σας συστήματος.

Η λύση BackUpHELLAS™ είναι απόλυτα αυτοματοποιημένη, ενώ η ενημέρωση της γίνεται επίσης αυτόματα χάρη στη λειτουργία AutoUpgrade.

Ποιές γλώσσες υποστηρίζει;

Σήμερα, οι εφαρμογές BackUp της εταιρείας μας υποστηρίζουν τρεις γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά.

Στα άμεσα σχέδια της BackUpHellasTM είναι η έκδοση των εφαρμογών σε περισσότερες γλώσσες της Ε.Ε. ώστε να μπορούν να διευκολύνονται όσο το δυνατόν περισσότεροι χρήστες.

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή;

backup explain2.jpg Οι εφαργμογές της BackUpHELLASTM και η τεχνολογία Delta αναλαμβάνουν την αυτόματη On-Line Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, αποθηκεύοντας τα αρχεία σας σε ασφαλές data center.

Όποιο Λειτουργικό σύστημα ή πλατφόρμα δεδομένων και αν χρησιμοποιείτε, μπορούμε να σας υποστηρίξουμε με

backup safetyΑσφάλεια

backup speedΤαχύτητα

backup responsibleΥπευθυνότητα

Πόσο ασφαλή είναι η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μέσω internet;

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται με απόλυτη ασφάλεια έξω από τις δικές σας εγκαταστάσεις.

Χρησιμοποιούνται σύγχρονοι μέθοδοι κρυπτογράφησης στρατιωτικών προδιαγραφών, τις οποίες εμπιστεύονται δεκάδες τράπεζες για να ικανοποιήσουν την ανάγκη των πολλαπλών επιπέδων ασφαλείας που απαιτούνται για τη λειτουργία τους.

Όλα σας τα δεδομένα κρυπτογραφούνται και συμπιέζονται με 256-bit πριν αποσταλούν και αποθηκευτούν στους BackUpHELLAS™ Servers διαμέσου ασφαλούς SSL καναλιού.

Τι είναι η Ιστορικότητα αρχείων;

Οι εφαρμογές της BackUpHELLAS™ διατηρούν τις αλλαγές που έχετε κάνει στα αρχεία σας βάση της ημερομηνίας τροποποίησης τους. Έτσι πολύ εύκολα μπορείτε να επαναφέρετε τα αρχεία ή τους φακέλους που επιθυμείτε σε μια προηγούμενη ημερομηνία.

Τι είναι η Συνεχής Προστασία Δεδομένων (CDP);

Η λειτουργία αυτή αποθηκεύει τις αλλαγές των αρχείων σε πραγματικό χρόνο. Κάθε φορά που ο χρήστης αποθηκεύει τις αλλαγές που πραγματοποίησε, η εφαρμογή backup δημιουργεί ένα αντίγραφο των αλλαγών που έγιναν.

Με αυτό το τρόπο, υπάρχει ένα αντίγραφο για κάθε αλλαγή που έχει αποθηκεύσει ο χρήστης. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη ή στον διαχειριστή του συστήματος να επαναφέρει ένα αρχείο σε οποιαδήποτε προηγούμενη κατάσταση

Πώς λειτουργεί η τεχνολογία Delta;

In-file delta technology

  • Σύγκριση του αρχείου που στέλνει με το αρχείο που ήδη υπάρχει
  • Αποστολή μόνο των διαφορών
  • Συμπίεση και κρυπτογράφηση και έπειτα αποστολή και αποθήκευση

Τα Delta αρχεία χρησιμοποιούνται για να αποθηκεύονται όλες οι αλλαγές που κάνετε σε όλα τα αρχεία που παίρνετε backup, έτσι η εφαρμογή δεν χρειάζεται να δημιουργεί και αποθηκεύει ένα πλήρες σετ αντιγράφων αρχείων κάθε μέρα, αλλά παίρνει backup μονάχα τις αλλαγές των αρχείων.

Μπορεί να θέλετε να επαναφέρετε τις λογιστικές εγγραφές σας όπως ήταν, για παράδειγμα, χθες, την περασμένη εβδομάδα ή τον περασμένο μήνα, ανάλογα με το πότε παρουσιάστηκε το σφάλμα.

Το λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες των αρχείων Delta για να ανακτήσει τα αρχεία σας, όπως ήταν κατά την ημερομηνία που θα επιλέξετε.

delta files

Πώς ενεργοποιείται η Lite ή Pro έκδοση μετά τις 30 ημέρες;

Αν σας άρεσε η εφαρμογή μας και επιθυμείτε να προχωρήσετε στην αγορά μίας πλήρους έκδοσης, αρκεί να μας τηλεφωνήσετε στο 211 800 9727 για να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αγοράς της εφαρμογής.

Μόλις καταβάλετε το ποσό για την εφαρμογή που επιθυμείτε, θα κάνουμε την αναβάθμιση του πακέτου σας από Demo στην επιθυμητή έκδοση.

Φυσικά, τα backup και οι ρυθμίσεις που κάνατε στην Demo έκδοση δεν θα χαθούν μετά την αναβάθμιση.

Καθημερινή ενημέρωση για την εύρυθμη λειτουργία του BackUp

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια για το αν η διαδικασία BackUp ολοκληρώθηκε επιτυχώς ή κάτι πήγε στραβά.

Με καθημερινή ενημέρωση στο email σας θα έχετε πάντα πλήρη αναφορά για την εξέλιξη της διαδικασίας ή για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.